Úvod Moderní stavba modelové krajiny - 28. tip

Moderní stavba modelové krajiny - 28. tip

Překlad publikace MODELL LANDSCHAFTSBAU HEUTE vydané firmou Noch.

Jednoduchou a rychlou variantu pro stavbě kompletní modelové krajiny pro kolejiště pro vás představují hotová kolejiště od firmy Noch.

Přímo od výrobce můžete dostat hotovou krajinu pro své budoucí kolejiště. Skály a tunelové portály jsou již nabarvené, louky jsou pokryté zelenou trávou a je jen na vás, jak své kolejiště dozdobíte.

 

  

Obr.1  Na kolejišti Schönmühlen (kat.č. 81710) vám krok po kroku ukážeme, jakým způsobem ho můžete dotvořit. Při koupi dostanete kromě základní krajiny na obrázku i podklad pod koleje do tunelů, mosty a podrobný návod.

 

Obr.2 Nejprve nalepte podkladní desky do tunelů, sestavte most a umístěte jej na kolejiště. Tak jste je připravili na položení kolejí. Nyní začíná ten pravý modelářský zážitek! Položte silnice a parkoviště.

 

Obr.3 Dále na kolejiště přilepte budovy a cesty pokryjte štěrkem.

 

Obr.4 Postupně lepte stromy, křoví, figurky, automobily a další příslušenství. Nakonec můžete nasaďte na koleje své lokomotivy a vagónky a začněte se prohánět krásnou krajinou!

 

Doplňkový tip:

Velký výběr hotových kolejišť naleznete v aktuálním katalogu firmy Noch. Ten žádejte na info@happymodel.cz nebo na jedné z našich poboček.

 

přeložil Vladimír Švígler, doprovodné fotky Noch GmbH.

 

<<zpět na obsah